NO MESS NO STRESS

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Leer ons kennen en ontdek ons aanbod. 


DE DIENSTEN VAN CLEAN MINDS

DAMPKAPREINIGING VOOR HORECA

Een regelmatige, grondige reiniging van uw dampkap is een must voor goede voedselhygiëne. Vet stapelt zich op in de filters en dampkap waardoor bacteriën en micro-organismes ontstaan. Voorkom besmettingen en laat uw dampkap regelmatig kuisen. 

 

Daarnaast is dampkapreiniging onmisbaar voor brandveiligheid.

Een professionele dampkap moet minstens één keer per jaar gereinigd worden zodat er geen risico’s zijn voor voedselhygiëne, storingen of brandgevaar. Door de dampkap regelmatig te reinigen, wordt er voorkomen dat vet van de installatie druipt. Dit is belangrijk. Het vet op de filters en dampkap staan namelijk vlak onder het vuur en kan ontbranden.

HORECA & GROOTKEUKENS

Terwijl u zich focust op het bereiden van heerlijke gerechten, verzorgt Clean Minds graag het ideale schoonmaakrecept. We maken voor u de zaal én de keuken schoon. Uw systemen voor ventilatie, verlichting, koeling en verwarming ontvangen een complete schoonmaak. Bovendien zorgen we voor een grondige reiniging van alle toestellen (binnen-, buiten-, onder- én achterkant), netjes volgens de FAVV-normen.

 

We spreken op voorhand het takenpakket van onze medewerkers goed door, zodat alles kraakhelder is voor hen én voor u. Enkel de keuken, de zaal of allebei? Moet de koeling ook onder handen genomen worden? Wat met de bureaus en eetruimte van het personeel?

 

Onze professionele medewerkers zijn getraind en volgen alle hygiëneprocedures nauwgezet. Ze komen indien gewenst langs na de openingsuren zodat uw gasten gedurende de dag in alle rust kunnen genieten. Zo merkt u helemaal niets van de schoonmaak, behalve dan het kraaknette resultaat.

EENMALIGE OPKUIS

Is uw nieuwbouwproject bijna klaar voor oplevering? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw pand? Clean Minds Clean Minds verzorgt de finale opkuis.
 

Wij maken nieuwe gebouwen volledig stofvrij. Van muren, plafonds en vloeren tot ventilatieroosters en verluchtingskanalen. Mogelijke cementsluier, verfspatten en verfresten worden ook verwijderd.
 

Gaat u intrekken in een bestaand pand? Zowel uw oude als nieuw pand maken wij verhuisklaar. Wij bieden een complete verhuisschoonmaak aan. Inclusief reiniging van meubilair en sanitair en een container voor afval en puin.

 

Nog grondiger? We ontsmetten huizen en gebouwen, zodat aanwezige virussen, bacteriën, schimmels en ongedierte worden weggewerkt.


WAAROM CLEAN MINDS

ONZE KRAAKNETTE BELOFTES

  • Persoonlijke service gedurende de volledig samenwerking.
  • Een grondige en professionele reiniging.
  • Bekwame werknemers die regelmatig trainingen volgen en up-to-date blijven wat betreft vakkennis en materialen. Zo voorzien we jaarlijks 25 opleidingsuren per medewerker.
  • Bij ziekte en verlof regelen we altijd een vervanger zodat uw kantoor, zaak of winkel altijd netjes gepoetst is.
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt. Bij afwezigheid staat er steeds een back-up ter beschikking. Daarnaast kan u via de balie dagelijks iemand bereiken voor dringende oproepen, zelfs in het weekend.
  • Een duidelijk opvolgings- en rapporteringssysteem zodat alle verwachtingen ingelost kunnen worden.

Sluiten