Deliva is partner van Leerstoel kinderopvang in onderzoeksproject van UGent
Nieuwe Leerstoel Kinderopvang onderzoekt impact van begeleidersratio en pedagogische coaching op kwaliteit en welzijn. De UGent lanceert op 4 oktober de leerstoel Kinderopvang. D...
Bij Umami streven we voortdurend naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we ons milieumanagement aanzienlijk hebben versterkt en sinds april ISO 14001 g...
De afgelopen jaren heeft duurzaamheid een prominente plek ingenomen in het beleid en de groeistrategie van Deliva. Het is voor ons vanzelfsprekend om verantwoordelijkheid te nemen voor een leefbaar...
Op de grote IKEA-site in Winterslag bij Genk, kunnen de medewerkers elke dag genieten van lekkers van Umami. Verantwoordelijke Inga leidt er met veel toewijding haar driekoppig team. Dat bestaat uit E...
Naima heeft jarenlang meegedraaid in toprestaurants, maar had nood aan een radicale verandering op professioneel vlak. Het menselijke aspect van haar functie bij Umami heeft haar over de streep getrok...
Langs velden of wegen, overal kom je Umami tegen. Want we zitten werkelijk in alle uithoeken van België. Van chique recepties tot drukke schoolkantines, woonzorg- en opvangcentra. Zoals het noodd...
Elke dag vertrekken er vrachtwagens naar al de Umami-vestigingen vol heerlijke gerechten, klaar om geserveerd te worden. Natuurlijk is het belangrijk dat er ook op locatie correct wordt omgesprongen m...
Als je aan duurzaamheid denkt, denk je misschien niet meteen aan catering. Maar bij Umami is duurzaamheid een belangrijk ingrediënt van onze filosofie en werkwijze. Wij zijn ervan overtui...
We hopen natuurlijk dat je je goed voelt in je werkomgeving. En dat alles er vlot, aangenaam én volgens de regels verloopt. Maar misschien kwam je al eens in een situatie terecht waar je je...
Alato, Yannick en Robin zijn de drie musketiers van IT. Je vindt hen meestal op Deliva, maar springen evenzeer te hulp wanneer er IT-problemen zijn op externe sites. En het mag gezegd: de v...
Iedereen die al eens bij Deliva kwam, is het er unaniem over eens: de kantine is dé place to be. Want daar word je goed gesoigneerd. Of je nu zin he...
Wie bij Deliva binnenkomt, kan niet naast de stralende verschijning van Antonietta kijken. Ze is meestal in de weer met stofzuiger of dweil, maar neemt gegarandeerd de tijd om je hartelijk ...
Een goed geoliede machine. Da’s wel het minste wat je van de productieafdeling kunt zeggen. Zij zorgen er immers voor dat er dagelijks maar liefst 125.000 kg eten kan vertrekken naar honger...
De groep boven Deliva, Umami en Clean Minds uit Genk bij top drie beste Limburgse ondernemers van het jaar. “Ons geheime ingrediënt? Een no-nonsens aanpak met een familiale sfeer.”
Woensdagavond werd de groep boven Deliva, Umami en Clean Minds uit Genk bekroond met een top 3 plaats als ‘ondernemer van het jaar’ van Limburg. De groep schrijft zijn succes grotendeels toe aan hu...
Lars werkt intussen zo’n drie jaar als chauffeur bij Deliva. Hij rijdt voornamelijk naar klanten in de Ardennen, Luxemburg en Frankrijk. Ook stoomt hij de nieuwe chauffeurs klaar voor hun l...
De Deliva app zal bij de meesten wel een belletje doen rinkelen. Hiermee plaatsen onze klanten onder andere hun bestellingen. Maar wist je dat de app doorheen de jaren een flinke evolutie d...
Een bedrijf runnen, daar komt heel wat papierwerk bij kijken. Gelukkig kan tegenwoordig bijna alles digitaal. General Manager Hans en Finance Manager Danny leggen uit hoe Routty het leven b...
Maintenance, Facility en Fleet Manager Roberto over de plaatsing van zonnepanelen
Energie is een hot topic in deze tijden. We zijn bij Deliva al langer bezig met energiebesparing, maar nu staat één van onze grootste projecten op de planning: de plaatsing van zonnepanelen...
Het stokpaardje van ons bedrijf? Kwaliteit! Onze bereidingen moeten in topconditie bij onze klanten arriveren, maar ook aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen qua hygiëne, voedselveiligh...
Jean-Pierre is een man die elke dag kruiding geeft aan het leven. Neem dat gerust letterlijk, want met een functie als kruidenmeester zit hij daarvoor op de ideale plek. Hij vertelt zelf wa...
Onze producten komen in topconditie bij onze klanten aan. Daarvoor moeten ze natuurlijk juist verpakt en correct gelabeld zijn. Kurt en Heidi werken al jarenlang samen aan één van de inpakm...
Bij Deliva gaan we graag een stapje verder voor onze klanten. Wanneer zij bepaalde noden of vragen hebben, willen wij die beantwoorden. Zelfs als we daarvoor totaal nieuwe producten moeten ...
Lydia en haar teamleden zijn graag gezien bij de hongerige studenten van UHasselt. En da’s niet alleen omwille van de heerlijke keuken. De bediening verloopt minstens even warm als de da...
Voor onze heerlijke gerechten hebben we smaakvolle en kwalitatieve grondstoffen nodig. Onze aankoopdienst bestelt alle ingrediënten, materialen en verpakkingen bij zorgvuldig gekozen leveranc...
"Onze ambitie? Op den duur geen leidingwater meer moeten gebruiken"
Dagelijks produceren we, naast onze gerechten, ook heel wat afvalwater. Denk maar aan kookwater, afwaswater, poetswater … In tegenstelling tot thuis kunnen we dat natuurlijk niet zomaar in ...
CEO Marleen en General Manager Hans over de rebranding van Deliva
Er hing de laatste tijd iets in de lucht bij Deliva. Niks nieuws, want iedereen is natuurlijk vertrouwd met de geurige aroma’s van onze lekkere bereidingen. Maar ditmaal zat er een vleugje mysterie...
Dat onze medewerkers van véél markten thuis zijn, bewijzen Ning en Peter. Zij lieten ze zich van hun fotogeniekste kant zien voor onze nieuwe campagne. En het mag gezegd: ze deden dat schitterend. ...
"Onze ambitie? Op den duur geen leidingwater meer moeten gebruiken"
Dagelijks produceren we, naast onze gerechten, ook heel wat afvalwater. Denk maar aan kookwater, afwaswater, poetswater … In tegenstelling tot thuis kunnen we dat natuurlijk niet zomaar in het afvo...
Bij Deliva delen we allemaal één grote, gezamenlijke passie: lekker eten. En die dragen we elke dag opnieuw uit via onze smaakvolle bereidingen en gerechten. Maar waar blijven we toch de inspiratie...
Alles wat bij Deliva binnenkomt én buitengaat, passeert langs de vakkundige handen van onze dienst Logistiek. Maar wat maakt dit team nu zo bijzonder? Verantwoordelijke Peter, ploegleider Liborio e...
Voor onze heerlijke gerechten hebben we smaakvolle en kwalitatieve grondstoffen nodig. Onze aankoopdienst bestelt alle ingrediënten, materialen en verpakkingen bij zorgvuldig gekozen leveranciers. ...
Wie catering zegt, denkt natuurlijk meteen aan lekker eten op locatie. Niet meer dan logisch dus dat heel wat medewerkers van Umami elke dag verspreid zitten over heel België. In Hoeselt vind...
In de buurt van Luik vind je bij FEDASIL Rocourt het UMAMI-team in de keuken: een bende van vier energieke en goedlachse vrouwen verzorgt er met hun frivole manager als ruggensteun heerlijke maalt...
10.000 gratis maaltijden voor minderbegoede Limburgers
Ter gelegenheid van de Kerst - en Nieuwjaarsperiode schenken Deliva & Umami 10.000 porties soep en vol-au-vent met puree aan Voedselbank Limburg.
Daar worden deze maaltijden door Sint-Vinc...