Hoe gaan jullie om met nieuwe collega’s?
Joris: “Toen ik hier pas begon, viel me enorm op hoe goed ik hier ontvangen werd. Ik, als Kempenzoon, maakte meteen deel uit van de ‘familie’.”
Peter Schepers: “Da’s het Limburggevoel hè.”
Thijs: “Een goede ontvangst maakt het zoveel aangenamer voor nieuwe collega’s. Op het einde van de dag even polsen hoe de dag is verlopen, of er vragen zijn, of het eten in de kantine gesmaakt heeft. Da’s een kleine moeite, maar doet zoveel.“
Waarom vind je Deliva zo’n goede werkgever?
Peter Sluydts: “Omdat er een erg aangename sfeer heerst. In andere bedrijven word je vaak een pak koeler benaderd.”
Joris: “Zo’n goede sfeer vind je inderdaad niet overal.”
Rosario: “Er is een heel open cultuur. Een productiearbeider kan met eender wie in gesprek gaan. Er is een hiërarchie, maar iedereen stelt zich gelijkwaardig op en is heel toegankelijk.”
Peter Schepers: “Het feit dat ik hier al negentien jaar ben spreekt voor zich, denk ik.”