Work with pleasure bij Deliva

Werken bij Deliva, Umami en Clean Minds is een feest, en dat willen we nieuwe collega's meteen duidelijk maken!

Al vanaf dag één zijn onze medewerkers het geheime en essentiële ingrediënt van het succes van Deliva, Umami en Clean Minds. Gedurende de jaren hebben ze een geweldige werkcultuur gecreëerd waar collega's elkaar ondersteunen, versterken en motiveren. We zijn trots op onze cultuur en willen deze ook uitdragen naar nieuwe potentiële collega's en naar de buitenwereld. Daarom hebben we besloten om het platform Work With Pleasure (WWP) te lanceren. Dit platform bundelt vanaf nu alle vacatures van de drie bedrijven. 

 

We geloven dat alle mensen hun volle potentieel kunnen en moeten ontwikkelen, in een stimulerende omgeving waar ze tal van kansen krijgen om hun talenten te ontplooien. Bij ons is the sky the limit! Daarom willen we toekomstige medewerkers en huidige sterkhouders niet beperken tot één type job of industrie. Op het WWP-platform kunnen sollicitanten gemakkelijk en overzichtelijk de verschillende functies ontdekken en misschien wel een nieuwe uitdaging vinden. 

 

Waarom ‘Work With Pleasure’? 

Zoals vermeld is de bedrijfscultuur bij de drie bedrijven eentje uit de duizend. Ondanks de verschillende activiteiten en specialisaties vormen Deliva, Umami en Clean Minds nog steeds één familiebedrijf. Die familiale sfeer brengen we actief over op de werkvloer en hebben we nu ook vereeuwigd op ons recruteringsplatform onder de naam Work With Pleasure. Werken bij ons is een feest, en dat willen we nieuwe collega's meteen duidelijk maken! 

 

Op zoek naar een baan met fun? Neem een kijkje op onze website: workwithpleasure.be

Sluiten